Wij zijn Studio blonded.

Een nieuw
innovatief
bureau.

01

Studio blonded is een jong en innovatief digitaal bureau in Tilburg gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops. Studio blonded bestaat uit twee gemotiveerde jongens die voor u aan de beste producten werkt die zorgen voor resultaat. Wij gaan maar al te graag aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe professionele website die effectief en winstgevend is voor uw bedrijf. Wij komen met nieuwe en innovatieve ideeën en voer deze projecten vakkundig en snel uit.

Hoe we te
werk gaan.

02

Kennismaking en onderzoek

Voordat we kunnen beginnen willen we graag zo veel mogelijk te weten komen over uw bedrijf, branche, missie en nog veel meer. Dit doen we door te starten met een persoonlijk gesprek. Uit dit gesprek komen alle eisen, een plan van aanpak, kosten en meer informatie naar voren. Zo kunnen een duidelijke afspraak maken en weet u precies wat u te wachten staat.

Ontwerken en ontwikkeling

In deze fase krijgt u zo snel mogelijk een conceptversie waar zoveel mogelijk punten in zijn uitgewerkt. Zo kunt u kijken of het product aansluit op uw ideeën, of het goed binnen uw bedrijf past en of er nog bij nader inzien ontbrekende zaken zijn die nog toegevoegd moeten worden.

Optimaliseren en testen

Na het opleveren van de conceptversie blijven we natuurlijk punten veranderen en toevoegen. Zodra dit proces van herzieningen en feedback verwerken afgerond is gaan we langs een checklist om zo het digitale product voor uw bedrijf binnen de dynamische wereld relevant te houden.

Levering en onderhoud

Het digitale product is gelanceerd en dit levert meteen resultaat op: u wordt beter gevonden door nieuwe klanten, meer kwalitatieve bezoekers en een hogere conversieratio. Om deze stijgende lijn vast te houden bieden wij standaard 3 maanden na oplevering service en onderhoud want een website is nooit 'af'.

Alles wat u
zoekt op een
locatie.

03

Onze werkwijze zorgt voor een nieuw professioneel, effectief en winstgevend digitaal product. Wilt u weten welke diensten wij te bieden hebben, dan kunt u deze bekijken door op de link hieronder te klikken. Bent u al onder de indruk van onze diensten en bent u geinteresserd in het groeien van uw aanwezigheid binnen de digitale wereld? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvend telefonisch gesprek aan zodat we samen kunnen kijken welke oplossing het beste binnen
uw bedrijf past.

Bekijk al onze diensten